laatste stop voor we terug gaan naar Nederland
12 sep. 2010
πΈπͺ
vanuit Zweden
Gisteren, vrijdag, 10 sept. vandaag naar upsalla geweest ongeveer 1 1/2 uur rijden vanaf de camping. Upsalla is de oudste universiteitstad van Zweden. In Upsalla aangekomen eerst naar de nieuwste Ikea geweest. Dit zou de grootste zijn, maar in vergelijking met Nederland is deze ongeveer net zo groot. Daarna het centrum van de stad ingeweest. Er is een oude dom, waar we niet ingeweest zijn ivm een begravenis. Verder wat winkelstraten doorgelopen. Is niet zo'n heel bijzondere stad. Daarna weer terug gereden naar de camping. We hebben nog geprobeert om 'gratis' te internetten, wat we gisteren ook hebben gedaan. We stonden vlakbij de camping, die geen wireless internet had, bij een woonhuis geparkeerd met de computer in de aanslag kijken of iemand een onbeveiligd internet aansluiting had. En ja hoor een onbeveiligd netwerk. Op dit netwerk hebben we gisteren ons verhaaltje ge-upload. De eigenaar kwam nog naar ons toe om te vragen wat we deden want het was zijn parkeerplaats. We vertelden hem dat we ons weblog even aan het bijwerken waren maar als hij de parkeerplaatst nodig had gingen we wel weg. Dit hoefde niet we konden blijven staan zolang als nodig was.
Morgen gaan we weer verder naar de laatste camping. De reis zit er bijna op.
Vanmorgen vroeg vertrokken uit By kirkby. We moeten ongeveer 350 km rijden voor we in Tidaholm zijn. Eigenlijk zijn we op de Hokensas camping in het Hokensas natuurreservaat. Onderweg even gestopt bij een heel groot Dalarna paard bij een winkelcentra en daarna nog gestopt bij het plaatsje Nora. Dit is een leuk klein plaatsje met heel veel oude houten huisjes. Daar ging ook een stoomtreintje heen. De camping moeilijk kunnen vinden de beschrijving klopte niet helemaal, maar nu zitten we er toch.Een mooie grote camping met een leuke stuga.
Liefs en groetjes uit Zweden, Marja en Ron
12 sep. 2010, 15:56
Haai Lieve Mama* & Ron*
Jeetje wat hebben jullie al een hoop kilometers afgelegd en een hoop gezien van Zweden! Geniet nog maar even van de laatste prachtige plekken die jullie nog mogen gaan bewonderen. Wij genieten ook nog even lekker mee met jullie reisverhalen en leuke foto's. we wensen jullie alvast een goede terugreis. Tot snel.
Hele dikke kus en een knuffel van Kelly* & Renato*
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}